Eredivisie seizoen 2021-2022

Mauro Schärrer

Mauro Scharrer is een Zwitsers talent en heeft eredivisie ervaring. Speelde op diverse internationale jeugdtoernooien. Tevens speelt hij in de hoogste klasse in de Zwitserse competitie.

Elias Hardmeier

Een talent met tactisch inzicht. Vorig seizoen was Elias Hardmeier de beste U15 junior. van Zwitserland Op 15 april werd hij Zwitsers U18 kampioen.

Jochem de Hoop

Jochem de Hoop is op zijn 9de jaar begonnen met tafeltennis heeft eerder in de eredivisie gespeeld en is jeugdbond coach. In oktober 2014 is hij oprichter en eigenaar geworden van TT4You.

Han Gootzen

Oud international, Nederlands Jeugdkampioen, 3x Ned. Kampioen Herendubbel, 3x Nederlands Clubkampioen (Tempo Team), 65 A interlands. Deelname aan 3x WK en 3x EK. Grootste overwinning op Liang Ko Liang, destijds nr. 2 wereldranglijst tijdens Open Wales.

WELYNQ

"Bringing people and business together”.

Het WELYNQ concept houdt zich bezig met spel van vragen en antwoorden. In ons dagelijks leven zijn we continu bezig om elkaar vragen te stellen en antwoorden te geven. Het verzamelen van informatie is vaak een lastige klus en voor het optimaliseren van workflows is efficiency van groot belang. Zeker wanneer je bij het uitvragen van gegevens ook afhankelijk bent van derde partijen. WELYNQ biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor het bevragen van partijen om bestanden en/of antwoorden en houdt vervolgens automatisch ook in de gaten dat die informatie tijdig beschikbaar komt. De uitvraag kan ad-hoc plaatsvinden of op basis van voorgedefinieerde vragenlijsten. Vanuit die hoedanigheid is inmiddels ook examensoftware ontstaan voor informele doeleinden of certificerende instanties. Tijdelijk is er nu ook een speciale oplossing ingericht voor triage met ondersteuning voor contactonderzoek.