Jos Verhulst

Jos Verhulst is viervoudig jeugdkampioen (1981, 1983, 1984 en 1985). Jos was Voorjaarskampioen eredivisie 1996/97
en heeft onderdeel uitgemaakt van de nationale selectie. Sinds 2019 is Jos kopman van team WELYNQ

Rachel Gerarts

Rachel Gerarts is Nederlands kampioene Dames dubbel 2020 samen met Shuo Han Men en werd bovendien landskampioen met TTV Lybrae Heerlen bij de Eredivisie Dames in 2019. Rachel heeft diverse nationale jeugdtoernooien gewonnen, waaronder de NJK en de NJM. Internationaal heeft Rachel vele toernooien mogen spelen, waaronder 5 Jeugd EK’s.

Elias Hardmeier

Een talent met tactisch inzicht. Vorig seizoen was Elias Hardmeier de beste U15 junior. van Zwitserland Op 15 april werd hij Zwitsers U18 kampioen.

Lorenzo Corsico

Lorenzo Corsico speelde voorheen op het één na hoogste niveau in Italië en zal in Nederland zijn wedstrijden spelen voor TEAM WELYNQ in de eerste divisie.

Han Gootzen

Oud international, Nederlands Jeugdkampioen, 3x Ned. Kampioen Herendubbel, 3x Nederlands Clubkampioen (Tempo Team), 65 A interlands. Deelname aan 3x WK en 3x EK. Grootste overwinning op Liang Ko Liang, destijds nr. 2 wereldranglijst tijdens Open Wales.

WELYNQ

"Bringing people and business together”.

Het WELYNQ concept houdt zich bezig met spel van vragen en antwoorden. In ons dagelijks leven zijn we continu bezig om elkaar vragen te stellen en antwoorden te geven. Het verzamelen van informatie is vaak een lastige klus en voor het optimaliseren van workflows is efficiency van groot belang. Zeker wanneer je bij het uitvragen van gegevens ook afhankelijk bent van derde partijen. WELYNQ biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor het bevragen van partijen om bestanden en/of antwoorden en houdt vervolgens automatisch ook in de gaten dat die informatie tijdig beschikbaar komt. De uitvraag kan ad-hoc plaatsvinden of op basis van voorgedefinieerde vragenlijsten. Vanuit die hoedanigheid is inmiddels ook examensoftware ontstaan voor informele doeleinden of certificerende instanties. Tijdelijk is er nu ook een speciale oplossing ingericht voor triage met ondersteuning voor contactonderzoek.