Met een gratis clinic opende Bettine Vriesekoop (kwartfinalist Olympische Spelen 1988 en tweevoudig Europees kampioen enkelspel) op 26 oktober j.l. OldStars tafeltennisbij TTV Maashorst. Als ambassadrice zet zij zich in om ouderen in beweging te krijgen en fit te houden.

OldStars tafeltennis is een initiatief van tafeltennisvereniging Maashorst, Nationaal Ouderenfonds en de NTTB.

Sportief en gezellig

OldStars tafeltennis is een aangepaste spelvorm voor tafeltennis op latere leeftijd. Iedereen kan meedoen, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 55+. Naast de laagdrempelige sport tafeltennis biedt een OldStars-trainer andere beweegvormen aan. Ook gezellig samen koffiedrinken en bijkletsen zijn vaste onderdelen van elke training op woensdagavond.

De trainingen zijn geschikt voor mensen die te maken hebben met een blessure of juist op zoek zijn naar een leuke en gezellige sportactiviteit. Ook wanneer iemand iets ouder is of voorzichtig weer in beweging wil komen, is OldStars tafeltennis heel erg geschikt.

Meedoen aan OldStars?

Elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur in zaal de Wijde Wereld, Helmteken 24 te Uden. Wilt u ook meedoen? Geef u dan op bij oldstars@ttvmaashorst.nl

Of bel met Tamara Willemse: 06-4181 7678.