Team Sense for Innovation van TTV Maashorst speelde afgelopen zaterdag haar debuutwedstrijd in Hilversum. Team Sense for Innovation was met 2-8 te sterk voor de mannen van TTV Hilversum 3.

Het vaandelteam van TTV Maashorst maakt dit seizoen een vliegende start in de 2e divisie.  Afgelopen zaterdag 14 september vond de debuutwedstrijd plaats van team Sense for Innovation, dat speelde met Jos Verhulst, Shuohan Men en Rachel Gerarts. Jos en Shuohan wonnen allebei overtuigend hun drie wedstrijden. Rachel won haar tweede partij betrekkelijk eenvoudig, maar trok in haar overige twee partijen met twee punten verschil in de vijfde game aan het kortste eind. Het dubbelspel werd duidelijk met 3-0 gewonnen door de twee dames van team Sense for Innovation, Shuohan en Rachel. Team Sense for Innovation maakt hiermee een veelbelovende start en is meteen koploper in de 2e divisie (poule B). In dezelfde poule won ENTAC 1 met 4-6 van SKF 2 en speelden Alexandria ’66 1 en HTC gelijk (5-5).

Volgende week speelt team Sense for Innovation een uitwedstrijd tegen ENTAC in Enschede, waar oud-international Han Gootzen na 18 jaar zijn rentree maakt in de Nederlandse competitie.