Geef TTV Maashorst een steuntje in de rug en doe mee met de actie van Plus

Goed eten is goed voor de buurt, vinden we bij Plus. Dit betekent ook dat we graag iets goed willen doen doe voor onze omgeving. Daarom spaar je nu bij Plus sponsorpunten voor jouw lokale club of vereniging. DOE MEE en spaar je club gezond!! Dat kunnen ze na afgelopen jaar wel gebruiken.

Zo spaar  je mee:
–  Van zondag5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvangen je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten.
–  Kras je unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar
Plus.nl/sponsorpunten
– Ga naar TTV Maashorst om punten aan ons te schenken.
   Voer de unieke code in en activeerOok is mogelijkheid om vouchers in speciale bak bij gymzaal te deponeren, zodat wij deze kunnen activeren.
–  Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app.
   Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.
–  Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe mee euro’s dat oplevert voor de kas van jouw cluppie.
–  Activeren punten kan tot en met 20 november.
–  27 November is live via Facebook de uitreiking van de cheques van Plus Uden te volgen v.a. 13 uur.

Wij roepen onze leden op om er aan mee te werken.
Samen kunnen wij voor onze vereniging een mooie actie van maken!!!!!

Verder zal TTV Maashort op locatie (Uden Zuid) proberen om een activiteit te organiseren tijdens de actie, om nog meer vouchers binnen te halen. Meer informatie hierover volgt t.z.t.