‘…’

Teleurgestelde gezichten bij de leden van het eerste team van TTV Maashorst toen om 18.30 uur de laatste bal gespeeld werd. Het team is na vorig seizoen kampioen geworden in de tweede divisie gepromoveerd naar de eerste divisie. Na een strijd van ruim 5 uur tafeltennissen stond er een 5-5 einduitslag op het scorebord.

“Uiterst geflatteerde uitslag”, foeterde trainer-coach Han Gootzen …..als er een team vandaag de overwinning verdiende, waren wij het wel…

Han doelde op de 2 wedstrijden tegen kopman Thomas Baart van Scyedam van resp. Jos Verhulst en Shuohan Men, de nr 1 en 2 van TTV Maashorst.

Jos stond met 9-5 en 10-8 voor in de 5e en beslissende game en Shuohan stond eveneens met 10-8 voor in de 5e game. Beiden verloren deze wedstrijden.

Jos en Shuohan wonnen ieder 2 wedstrijden en Rachel Gerarts won een wedstrijd. Het dubbelspel ging ditmaal naar Scyedam.

Positief nieuws was het feit dat de Maashorst-tafeltennissers tot op de bodem geknokt hebben. Op dit niveau wordt er niet meer met 11-5 of 11-7 gewonnen…de games worden 8 van de 10 keer met 2 punten verschil gewonnen….en dus ook verloren…Jos verliest met 14-12 in de 5e game en Shuohan met 13-11 in de 5e game….we verdienden vandaag echt het winnende 6e punt …”Wij hebben vandaag voor elk punt geknokt en gespeeld voor wat we waard zijn”, aldus de nog steeds teleurgestelde trainer-coach Han Gootzen. “Volgende week krijgen we een nieuwe kans.”