Skip to main content

This content has been archived. It may no longer be relevant

Afgelopen zondag 30 oktober was het eindelijk weer zover dat we ’n balletje konden slaan, aangezien het ’n paar jaar niet door kon gaan vanwege de corona perikelen.

(Voor het artikel en foto’s met dank aan © Henk van Heeswijk)

Er werd gespeeld in de klassen A, B, C en D, dit om poules te krijgen van ongeveer de zelfde sterkte. Ikzelf werd in de C klasse ingedeeld. De C klasse bestond uit 4 poules, de winnaar en de nummer 2 gingen door naar de finalerondes, de andere gingen door naar de verliezersrondes. Met z’n drieën waren we 2e geworden met het gelijke aantal punten, echter ik ging door naar de verliezersronde omdat het aantal gewonnen games bepalend was en ik er net niet genoeg had gewonnen.

Nu werden de verliezers ingedeeld in 2 poules, de winnaar ging direct door naar de finale en speelde dan tegen de winnaar van de andere poule. Nadat ik alle partijen had gewonnen ging ik door naar de finale. De andere finalist kon niet in zijn eigen spel komen en had geen antwoord op mijn “speciale” spel, zo won ik met 3-0 en was de 1e plaats voor mij.

Het was een leuke dag voor TTV Maashorst, Gijs won de C klasse, ikzelf dus de C verliezersklasse en Kevin en Joan van de vereniging Taflan uit Langenboom maar ook lid van TTV Maashorst kwamen winnend door de poules heen en speelde de finale in de A klasse, die uiteindelijk gewonnen werd door Kevin. Jammer genoeg haalde Michiel, Zafer en Joshua van TTV Maashorst net niet de finale in hun klassen.