Wil je lid worden van TTV Maashorst? Vul dan het inschrijfformulier in en stuur dit op naar secretaris@ttvmaashorst.nl. Als lid van TTV Maashorst word je automatisch ook aangemeld bij de NTTB ontvang je een NTTB ledenpas. Deze ledenpas dien je tonen bij officiële wedstrijden en toernooien.

Voor het verenigingsjaar 2019-2020 bedraagt de contributie:

BasisCompetitie-toeslag
Junioren€ 45€ 15
Senioren€ 63€ 24

Junioren zijn leden van 17 jaar of jonger.
Senioren zijn leden van 18 jaar of ouder.

Het afmelden van leden dient uitsluitend schriftelijk te gebeuren bij de ‘ledenadministratie’. -> Opzeggen en het doorgeven van wijzigingen kan alleen via het e-mailadres secretaris@ttvmaashorst.nl. Na opzegging volgt altijd een bevestiging. Zonder een schriftelijke bevestiging van opzegging door de secretaris loopt de contributieverplichting door.

Bij beëindiging van het lidmaatschap blijft de contributie voor het lopende kwartaal verschuldigd, voor competitiespelers geldt een periode van een half jaar.