Tijdens de recente clubkampioenschappen is besloten om de ‘Jubileum Duo Competitie bokaal‘, welke in december van dit jubileumjaar uitgereikt wordt, te vernoemen naar Jos Theijssen. Dit als eerbetoon aan Jos, die op 20 maart 2022 kwam te overlijden. Hij heeft in het Smash’73 verleden veel voor de club gedaan en was als trouwe supporter bij veel wedstrijden en trainingen aanwezig.

Jos is de vader van Isabelle, Tamara en de schoonvader van Maarten, van hun uit is dan ook het voorstel gekomen tot deze competitie.

Dus doe allen mee dit gehele jaar aan de Jubileum Duo Competitie en win de “Jos Theijssen bokaal”.


REGELS DUO COMPETITIE:

Duo competitie voor het hele jaar. 

 1. Inschrijven in duo’s, dit is het hele jaar dan hetzelfde duo (mocht het onverhoopt voorkomen dat iemand afhaakt, moet er een passende oplossing komen in overleg wedstrijdleiding).
 2. Mocht je wel mee willen doen en nog geen duo partner kunnen vinden, mag je je ook inschrijven en kijken we gezamenlijk naar oplossing.
 3. Er wordt het hele jaar door gespeeld in poules (naargelang aantal aanmeldingen voor die dag) (kan dus zijn dat er meerdere poules gespeeld worden die periode). 
 4. Je komt in een poule op de dag dat je vaakst komt, dus maandag- of woensdagpoule. 
 5. Je kunt maar in 1 duo meedoen (dus niet op 2 dagen). 
 6. Onderling worden wedstrijden ingepland, voor maandagen let wel op bedrijvencompetitie (deze gaat voor). 
 7. Poules hoeven niet op volgorde gespeeld te worden, maar let wel op dat juiste regel ingevuld wordt en doorgegeven aan wedstrijdleiding (via foto) Isabelle via app 06-43270093, bladen worden in map kast gedaan voor controle. 
 8. Indien er een nieuw lid mee wil doen in de loop van het jaar, kan dit na overleg wedstrijdleiding. Het kan dus voorkomen dat tussentijds schema aangepast wordt.
 9. Wedstrijdschema is 4x enkel en 1 maal dubbel spel. 
 10. Er wordt gespeeld met best of 5 per wedstrijd. 
 11. In juni en december wordt er een afsluitende dag georganiseerd waarbij de duo kampioen bekend wordt voor die periode. (Op deze avond wordt voor de poulewinnaar van de maandag en woensdag nog een onderlinge partij gespeeld om voor voor- of naseizoen kampioen te worden en in december wordt er dan evt. nog een algemene duo kampioenschap gespeeld als dit een ander team is, die er dan vandoor gaat met de “Jos Theijssen bokaal”.) 
 12. Mochten er sterke teams zijn die eruit springen, worden in december daar naar verhouding handicaps gegeven aan dit team, zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om duo kampioen te worden, Opgaves alleen via mail met namen duo’s en evt teamnaam naar evenementen@ttvmaashorst.nl

Namens de evenementencommissie veel speelplezier, 
Isabelle en Joshua